maandag 29 december 2014

nieuwjaarsgeschenk

Een leuk nieuwjaarsgeschenk in 2015

Wilt u uw relaties en collega's bedanken voor de goede inzet in 2015? maar schiet u ook vaak in de stress zo rond de kerst als u bedenkt dat u die kerstbomen/ kaarten enz nog moet halen voor uw klanten of personeel? Relax! Beter iets te geven in het nieuwe jaar! op deze manier valt u ook nog veel meer op dan alle anderen. 

WAAROM ZOU JE HETZELFDE DOEN ALS AL DIE ANDEREN?
De bedoeling van het geschenk is niet alleen dat u een bedankje wilt geven voor het afgelopen jaar aan uw personeel of uw klanten. Het is ook een mooi contactmoment. Niet alleen voor het personeel maar ook om uw waardering uit te spreken naar uw klanten. Wellicht denkt deze klant dan volgend jaar ook weer aan u.
TWEE WEKEN LATER: EEN GROOT VERSCHIL
uiteraard bent u degene die beslist. u bepaalt wanneer u het geschenk geeft. Stel het daarom eens een week of twee uit. Als je begin januari op pad gaat met je nieuwjaarsgeschenken, is de decemberdrukte voorbij en heeft je klant meer tijd om even samen met jou het afgelopen jaar te evalueren. Bovendien zijn alle kerstgeschenken tegen die tijd al opgegeten, opgedronken of doorgegeven, dus jouw geschenk verdrinkt niet in de grote poel met gelijksoortige items. daarnaast zou het ook leuk kunnen zijn om iets heel anders te doen als geschenk. denk bijv. aan een ferrari huren of een bedrijfsuitje! Dit is altijd leuk om te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten