woensdag 23 mei 2012

c 1000 actie wolter kroes

Echte Geluksvogels


Rond elk Oranje kampioenschap is het weer spannend. 101 relatiegeschenken vraagt zich af welke supermarkt komt met de beste relatiegeschenken of premium spaaractie? En zal deze relatiegeschenken actie uiteindelijk uitmonden in een nieuwe rage? Albert Heijn is meervoudig wereldkampioen wat dat betreft, maar C1000 lijkt een geluksvogel dit jaar.. De supermarktketen trommelde de halve Nederlandse muziekindustrie op, het Nederlands elftal én komt met een geweldige premium


Wolter Kroes heeft voor zijn nieuwe EK hit van 2012 de handen ineen geslagen met supermarkt C1000. Het nummer is gebaseerd op de vogeltjesdans en gemaakt met hulp van Ernst Daniel Smit en Yes-r.





Bij elke 15 euro aan boodschappen


Het aftellen is begonnen tot de aftrap van de eerste wedstrijdbal tijdens het EK Voetbal 2012. De Oranje-koorts neemt weer bezit van Nederland en C1000 is er klaar voor. De hele relatiegeschenken campagne draait om zogenaamde ‘Geluksvogeltjes’ die je bij de boodschappen krijgt. Het zijn piepende beestjes die net als de voetballers van het Nederlands Elftal een hoofdrol spelen in de videoclip (en in het reclame commercial filmpje). Het liedje heeft de titel ‘Ben je ook voor Nederland’ meegekregen. De reclame doet overigens sterk denken aan eerdere voetbal acties van Albert Heijn met de wuppies, welpies en beesies.

Geluksvogeltjes

Vanaf woensdag 23 mei krijg je bij iedere €15 aan boodschappen één gratis Geluksvogeltje. En op zaterdag 2, zaterdag 9 en zaterdag 16 juni krijg je bij besteding van minimaal €50 aan boodschappen een GiGa Geluksvogel. Twee keer zo groot, dubbel de pret. (max. 1 per klant & OP=OP)

De selectie

Naast de Geluksvogeltjes en de GiGa Geluksvogels worden er volgende week nog meer vogeltjes opgesteld. Benieuwd welke aan de selectie worden toegevoegd? Houd de website goed in de gaten.


Actievoorwaarden:
Er worden géén Geluksvogeltjes verstrekt over de door de wet uitgesloten productgroepen (tabak, slijterij artikelen, geneesmiddelen, zuigelingvoeding tot 1 jaar, beltegoed, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten) en betaald en uit te keren statiegeld en emballage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten