dinsdag 15 mei 2012

honden relatiegeschenk



Leuke relatiegeschenken actie. Jouw hond steunt het Nederlands Elftal toch ook gedurende het EK 2012? Koop dan nu 3 snacks* van PEDIGREE® of FROLIC® en ontvang een GRATIS
Oranje bandana! Daarmee kopt de actie van PADIGREE.






Is tijdens het EK2012 het huisdier ook een leuke doelgroep voor Oranjesupport? Als het aan Pedigree ligt wordt ons huisdier het geheime wapen van Oranje!  Alle Honden van Nederland krijgen bij Pedigree of Frolic een gratis Oranje Bandana. Een Hondenriem, keycord of lanyard werd al eens eerder gebruikt als passend relatiegeschenk.

de hondenriem keycord , of ook wel lanyard genoemd, wordt dagelijks door veel mensen gebruikt om o.a. hun badges, sleutels of mobiele telefoon aan te bevestigen. Maar ze zijn nu ook in te zettenn als give away voor de baasjes van honden. 101 relatiegeschenken heeft ook voor onze trouwe viervoeters een leuk geschenk. Ideaal voor het promoten van een hondenvoermerk of een diergerelateerde reclame campagne.  De hondenriem keycord is erg handig omdat deze kan gebruikt worden als hondenriem.



De actie loopt in de maanden mei en juni bij tuincentra en dierenspeciaalzaken.

Zorg dat je er snel bij bent, want OP=OP!

Laat met deze bandana zien dat jij en je hond het Nederlands elftal steunen!

Voor de hondenriem keycord - of andere relatiegeschenken. Neem contact op met het team van 101 relatiegeschenken voor meer informatie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten