woensdag 8 januari 2014

2014 relatiegeschenken collectie

De nieuwe 2014 relatiegeschenken collectie


Met onze collectie voor 2014 introduceren wij dit jaar ruim 700 nieuwe producten. In elk van onze nieuwe catalogi vindt u unieke artikelen, exclusieve merken, actuele trends en innovatieve services. Zo zet 101 relatiegeschenken ook dit jaar de toon in de markt van relatiegeschenken en promotieproducten.



Nieuwe merken en merken uitbreiding
 
Bullet
Met meer dan 500 extra keuzen voor 2014 biedt Bullet u de zekerheid dat u uw boodschap op de meest populaire producten van het nieuwe jaar kunt laten verschijnen. Let vooral ook op de exclusieve Bullet On Trend™ collecties en laat u verrassen door ons brede assortiment van trendsettende technische accessoires. Plus, een brede selectie milieuvriendelijke artikelen en Pvc-vrije producten, dus groen is Bullet ook nog.

Een nieuw onderdeel van ons assortiment is  Bullet Best™, een selectie van 71 in de praktijk bewezen toppers voor de scherpst mogelijke prijzen. Wij houden daarbij de markt voortdurend in de gaten en we maken aanpassingen wanneer daar aanleiding voor is. Zodat u altijd verzekerd bent van de beste prijs, elke dag van het jaar. U herkent de Bullet Best™ artikelen aan het Bullet Best™ logo.
 
Avenue
Voor 2014 introduceren wij met gepaste trots ruim 230 nieuwe artikelen, met de focus op technologie en onze met een Red Dot Design Award onderscheiden merken Elevate en Marksman. Het milieu staat ook dit jaar weer hoog op de agenda, wat u terugziet in een uitgebreide collectie van Eco-producten en Pvc-vrije items.

Onze portefeuille van bekende en gerespecteerde merken als Parker, Waterman, Balmain en Thule wordt dit jaar aangevuld door maar liefst acht nieuwe merken - Peperdecks, Belkin, Ogio, Timberland, 707, Avenue, Cenatron en Whitelines.
Indruk maken is waar het bij Avenue om gaat en daarom worden alle producten in deze collectie geleverd in een aantrekkelijke geschenkverpakking. En met de uitgebreide decoratie-opties bent u verzekerd van een hoogstpersoonlijk accent.
 
Label
De nieuwe Label collectie wordt dit jaar uitgebreid met 25 nieuwe stijlen en heel veel extra kleuren.
Voor perfecte kwaliteit, origineel design en stijlvolle uitstraling zit u altijd goed met Elevate, ons nieuwe, nu al met een Active Award onderscheiden lifestyle-merk dat tevens kan bogen op een prestigieuze Red Dot Award for Product Design voor een van de producten in deze serie. Kortom, een naam om in de gaten te houden.

Alle Elevate kleding is  Oekotex® gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen.
Voor Label producten is er nu ook nog meer keuze in decoratietechnieken, met verlaagd-reliëfdruk en lasergravure als nieuwe opties voor professionele personalisering.
 
WorldSource
In aanvulling op het brede scala van promotieproducten uit onze diverse catalogi bieden wij met WorldSource een nog bredere keuze unieke artikelen in 16 personaliseringsprogramma's, waaronder zeven totaal nieuwe. Het meest complete platform in de promotie-industrie voor puur persoonlijke relatiegeschenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten