woensdag 18 december 2013

Exclusieve Kerstgeschenken



Als u voor 2013 op zoek bent naar een origineel kerstpakket of kerstgeschenk voor uw medewerkers, relaties of personeelsvereniging, dan bent u bij groothandel 101 relatiegeschenken aan het juiste adres. 


leuke Kerstgeschenken 

Het komt vaak genoeg voor dat een bedrijf, school, sportvereniging, onderneming (klein of groot) of personeelsvereniging speciale wensen heeft. Hier geven wij graag gehoor aan. Een wijnpakket voor mannen of vrouwen, luxe kerstpakketten, relatiegeschenken, fair trade kerstpakket of uw kerstpakket zelf samenstellen. Wij helpen u graag verder met het vinden van originele kerstgeschenken voor uw personeel, medewerkers of relaties, eventueel voorzien van uw logo. Op onze shop staat natuurlijk veel. 


Leuke kerst selectie:

Maar we maken in deze blog nog even een leuke selectie:


Kruik met trui in Scandinavisch design. Wordt gebruikt voor extra warmte, vaak in bed, maar ook voor de toevoer van warmte op een bepaald deel van het lichaam. 310 ml

Pluche rendier met een rood t-shirt en rode neus. Uw logo kan bedrukt worden op het t-shirt.

Ronde anti-stress bal in de vorm van een Kerstman.

Polyester boodschappentas met lange hengsels. Wanneer je hem opvouwt heb je een leuke kerstmuts met sneeuwvlok motief.

Contact - 101 Relatiegeschenken

Wanneer u vragen heeft over één of meerdere van onze diensten of producten, dan kunt contact opnemen via de contactgegevens van 101 relatiegeschenken.

 Direct contact? Bel 101 relatiegeschenken: op 020 20 60 860


 

Mailen kan ook:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten