woensdag 18 december 2013

olli kopen?

Hoe een goede mascotte een succes kan vormen!

Olli is na zijn lancering eind maart nog steeds een grote hit. Per maand gaan er 2000 exemplaren over de toonbank. De magische grens van 100.000 verkochte Olli's wordt doorbroken. 




Dat is twee Kuipen vol, een buitengewoon hoog aantal. Het heeft ermee te maken met dat Blijdorp een sterk en sympathiek merk is, wat ook voor Feyenoord geldt. Oud-voetballer Giovanni van Bronckhorst wordt door vriend en vijand gerespecteerd. En ook Olli ziet er leuk uit en is een mooi symbool.


De meest populaire olifant van Nederland, Olli, heeft zijn eigen verblijf in Diergaarde Blijdorp gekregen. Diergaarde Blijdorp opende op 28 maart vanaf 15.30 uur gratis de deuren voor de duizenden Olli-fans die als eersten een eigen Olli-knuffel wilden bemachtigen. Maar al ruim daarvoor begon zich een enorme rij te vormen tot ver buiten de dierentuin... 





OLLI-VERKOOP: 

Wil je ook zo'n ollige knuffelvriend? Olli wordt alleen in Diergaarde Blijdorp verkocht.Olli wordt verkocht in onze souvenirwinkel voorbij de hoofdingang de 'Zee van ZOOvenirs' (entreebewijs nodig). Een Olli-knuffel kost 20 euro per stuk.

en je kunt nu ook op hem stemmen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten