donderdag 12 april 2012

kind en jongeren marketing

Kinder relatiegeschenken

Zoekt u relatiegeschenken voor kinderen? Of zit u in de marketing voor kids? Zoek dan niet verder want bij 101 relatiegeschenken.nl kunt u terecht voor allerlei geschenken voor kinderen. Knuffels, spelletjes, kleurtjes, verf, alles kunt u laten bedrukken door uw logo of uw persoonlijke tekst om uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers te zetten. Maar we kwamen ook een leuk onderzoek tegen over kindermarketing opgezet middels Crowdsoucing. en daar wilden we even wat aandacht aan besteden op onze blog.

Generatie Y aan de kant, het is tijd voor de nieuwe generatie!
Now It’s Our Time gaat op van 10 t/m 16 maart op expeditie om te ontdekken wat er leeft in de wereld van kinderen van 0 tot 15 jaar oud. Wat vindt deze generatie belangrijk? Waar houden zij zich mee bezig?
Het onderzoek is in volle gang. Samen met de crowd doen ze onderzoek naar kinderen en jongeren van 0 tot 15 jaar doen. De vragenlijsten worden massaal verspreid via e-mail en sociale media. Het team van expeditieleden was binnen no-time gevuld en op sommige dagen hebben we zelfs 2 mensen die ze kwamen helpen.


Inmiddels zitten ze op zo’n 300 ingevulde vragenlijsten door kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar. Ook de ouders van 0 tot 5 jarigen hebben hun best gedaan, daarvan zijn er ook zo’n 300 ingevuld.
Resultaten van het onderzoek worden bekend gemaakt tijdens het Kids & Jongerencongres 2012
Onze uitkomsten worden tijdens het congres voor het eerst officieel naar buiten gebracht.  Tevens krijg je bij deelname aan het congres gratis het complete onderzoeksrapport uitgereikt! Check Kids- & Jongerenmarketing Congres voor meer info.

Kinder relatiegeschenken – groot assortiment

101 relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken voor kinderen. Van knuffels tot verf, er is van alles te krijgen op 101relatiegeschenken.nl. Neem snel een kijkje voor ons uitgebreid aanbod!

Kinder relatiegeschenken – vragen?

Heeft u specifieke wensen aangaande bedrukte relatiegeschenken voor kinderen, neem dan contact met ons op. Maatoplossingen voor bedrukte relatiegeschenken voor kinderen en andere promotieartikelen zijn een specialiteit van 101 relatiegeschenken.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten