woensdag 25 april 2012

oranje relatiegeschenk leeuwtje voor Shell

Oranje geschenk, de leeuw van Shell


Via 101 Relatiegeschenken brengen wij u dit relatiegeschenken nieuws. Voor de echte oranjefans en oranje relatiegeschenken fans van Nederland introduceert Shell de oranje Motorkapleeuw. 'Om mee te brullen voor oranje'. Shell lanceert een oranje motorkapleeuw als gadget voor het EK Voetbal dat in juni losbarst. De leeuw, die eerlijk gezegd ook doet denken aan de ING, is vanaf 3 mei verkrijgbaar bij de Shell servicestations.


Relatiegeschenk is een knipoog naar Jaguar

Met een knipoog naar het bekende Jaguar embleem voorop de motorkap, lanceert Shell een oranje gadget waarmee je als automobilist duidelijk maakt dat ook jij achter oranje staat. Of beter gezegd: zit, letterlijk en figuurlijk.' De motorkapleeuw kost 2,50 euro of 250 Air Miles bij elke tankbeurt van minimaal 25 liter Shell-brandstof. Per tankbeurt krijgt de consument maximaal één exemplaar.

Autolak-vriendelijkrelatiegeschenk

De stickers zijn gemaakt van autolak-vriendelijk materiaal dat gemakkelijk te verwijderen is, bevestigt Shell. Vanaf begin mei zijn op de website shell.nl/motorkapleeuw handige tips te vinden voor het bevestigen van de motorkapleeuw.

Nieuwe oranje relatiegeschenken collectie

Wanneer u ook  Oranje Artikelen zoekt dan zijn we u graag van dienst. u bent bij 101 relatiegeschenken op het juiste adres. Alle oranje artikelen en relatiegeschenken zijn te bedrukken met uw naam of logo. De artikelen zijn ideaal in te zetten als promotiemateriaal en relatiegeschenk rondom het EK 2012. Maak uw keuze uit ons ruime relatiegeschenken assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten