woensdag 11 april 2012

relatiegeschenk voor biermerk

Relatiegeschenken nieuws door 101 relatiegeschenken

Een leuk bier geschenk. 

Grolsch komt met een speciale relatiegeschenkenactie en levert 50cl blikken in de zwart-wit kleuren van eredivisieclub Heracles Almelo.

Voor Grolsch is de reden van dit leuke geschenk, de plaatsing van de Almelose voetbalclub voor de bekerfinale tegen PSV Eindhoven op 8 mei in de Rotterdamse Kuip. Als aanmoediging introduceert de bierbrouwer donderdag 5 april het zwart-wit gekleurde blik als relatiegeschenk.


De speciale bierblikken zijn vanaf die dag te verkrijgen bij diverse supermarkten en slijterijen in het supportersgebied van Heracles Almelo. De verkoopprijs van het blik is gelijk aan de normale verkoopprijs van een 50cl blik Grolsch. Op het product staat ook een supporterslied van de voetbalclub.

Cliqloc®

Een leuke toevoeging zou zijn om het blik te sluiten met een unieke dop. De slimme sluiting voor een drankblikje. Te gebruiken op gesloten en geopende blikjes. Eenvoudig door drukken aan te brengen en af te nemen. Het gepatenteerde sluitsysteem zorgt ervoor dat het geopende blikje op de kop kan worden gehouden zonder verlies van het drankje! Door de fullcolour-bedrukking uitermate geschikt voor een kleurrijke reclame-uiting. 

 

 

Een jaar geleden deed Grolsch hetzelfde met voetbalclub FC Twente. Vanuit de betrokkenheid van Grolsch bij hele regio is het nu de beurt aan Heracles met een zwart-wit Grolsch blik. Grolsch laat met het Heracles Almelo supportersblik zien achter de Almelose club te staan. Naast de tekst 'Wij zijn Heracles' kan een dikke knipoog naar een Heracles supporterslied natuurlijk niet ontbreken: "Ik drink mijn pils, mijn blikkie G, neem naar Heracles mijn maten mee. Dan zingen wij uit volle borst voor onze trots uit Almelo!

Direct contact over custommade relatiegeschenken? Vraag 101 relatiegeschenken om advies over de mogelijkheden



Geen opmerkingen:

Een reactie posten