woensdag 26 september 2012

Cordaid actie cordeal




Relatiegeschenken logo

Om een logo te laten bedrukken. Moet deze eerst ontworpen worden. met Cordeal heeft Cordaid echt een leuke actie in het leven geroepen voor ondernemers.Zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden hebben kleine ondernemers het wel eens makkelijker gehad. Cordaid Microkrediet helpt een handje met Cordeals: kleine Nederlandse ondernemers voor slechts 99 euro een professioneel logo laten maken waar grote bedrijven duizenden euro’s voor betalen.

20 ontwerpers doen mee!

De organisatie charterde 20 ontwerpers  die meewerken aan deze deal.

Elke Cordeal is een hele belevenis. Doe ook mee! Als de deal doorgaat, verdien je een fantastische ervaring in ruil voor jouw bijdrage! Een Cordeal gaat niet zomaar door. Dat gebeurt alleen bij genoeg deelnemers of als het streefbedrag is gehaald. Gelukkig kun je daar zelf iets aan doen. Kom in actie en zorg dat de deal doorgaat!

Deel de deal!

Hoe meer mensen ervan weten, hoe groter jouw kans op een unieke ervaring. Deel een deal die je leuk vindt daarom met al je vrienden. Als de deal écht goed is, gaat het balletje vanzelf rollen.

Bepaal zelf je bijdrage

Je kiest zelf wat je voor een deal overhebt. Dat kan het minimale bedrag zijn, maar als je wat meer kunt missen stellen we dat enorm op prijs. We doen er namelijk iets goeds mee.


De opbrengst gaat naar Cordaid Microkrediet

Van elke deal die doorgaat, gaat de opbrengst naar Cordaid Microkrediet. Zo steun je met jouw deal kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Je kiest als je je bijdrage betaalt zelf welke ondernemer je steunt. Na verloop van tijd laten we je weten hoe het met ‘jouw’ ondernemer gaat en hoe jouw geld geïnvesteerd is.

Gaat de deal niet door? Jammer, je geld wordt teruggestort en je betaalt niets.
Op naar de volgende deal!


Laat je logo ontwerpen door de beste designers van Nederland en bespaar duizenden euro's
Na inschrijving ontvang je het speciale Cordeals logo opdracht formulier met vragen over jou en je bedrijf. Jouw antwoorden vormen de briefing voor de designers.

Vanaf 20 oktober gaan de designers aan de slag. Als je meedoet, ontvang je na deze datum een spiksplinternieuw logo. Gebruiksklaar en rechtenvrij!

Ondernemers voor ondernemers! Met jouw deelname aan deze Cordeal help je niet alleen jezelf, maar ook een ondernemer in een ontwikkelingsland.