woensdag 19 september 2012

Gadget voor Iphone

Een leuke gadget voor je Iphone
Inderdaad, je was ze bijna vergeten maar je hebt ze vast nog in de kast liggen. Je oude (mix)tapes met daarop bijzondere liedjes of mixes uit je jeugd. Misschien wel stemmen van je broes en zussen toen jullie een radiospelletje deden als kind. Wellicht kun je deze niet meer downloaden via internet maar zou je ze toch graag als MP3 willen bewaren op je Iphone of pod. Dan is er nu een leuke gadget:)

The Cassette To iPod Converter is mooi vormgeven, de casing ziet er stevig uit. Aan de enen kan is ie dicht en aan de andere kant plaatst je je iPhone of iPod, aan de andere kant je bandje. Met een gratis app zet je de audio gemakkelijk om in mp3. 101 relatiegeschenken heeft ook vele leuke telefoon gadgets maar deze hadden wij nog niet gezien.

Telefoon back-up. Deze telefoonback-up is dé oplossing als u uw telefoon niet op kunt laden. Stop er 1 AA-batterij in en u kunt minstens 20 -30 minuten praten. Is te gebruiken bij de meeste huidige mobiele telefoons van Nokia, Samsung, Sony-Ericsson en Motorola. Aluminium.


Voor 80 dollar heb je er eentje. Die twee dikke vertrouwde AA-batterijen moet je er zelf in doen. een review is ook geschreven op Bright