woensdag 7 november 2012

Albert-Heijn-Superdieren-actie

Albert-Heijn-Super in actie!

Het is alweer bijna voorbij,  Deze supergeslaagde marketingactie van onze Grootgrutter. Vele kinderen (en ook ouderen) speelden de spellen en verzamelden deze bijzondere relatiegeschenken  Alleen deze week kun je nog sparen en ontvang je nog 4 Superdierenkaartjes (bij elke 10 euro aan boodschappen.)  Er zijn 204 verschillende Superdieren, die je kunt verzamelen in het lollige verzamel- en doeboek. Voor de kaartjes en boeken geldt: op=op. Het Superdieren verzamel- en doeboek is nu verkrijgbaar met 50% korting. Van 2.49 euro voor 1.25 euro. Tevens krijgt je bij deze actie 5 setjes Superdierenkaartjes gratis, zo geeft AH aan op haar website. 

Keer op keer leuke relatiegeschenken acties?

Toch is het een bijzondere prestatie dat AH keer op keer leuke acties heeft om publiek te trekken naar haar supermarkten. Maar met het EK was men niet zo succesvol. Heb je destijds een voorspelling gedaan? we schreven nog over deze actie in artikel: EK AH actie Het leuke en slimme element in deze actie vonden we de strijd tussen de mannen en de vrouwen. Echter later bleek uit een interview dat De (spaar)actie van Albert Heijn rond het EK-voetbal van dit jaar heeft AH niets gebracht. Ahold-topman Dick Boer noemt de EK-actie van de supermarktketen zelfs ronduit "mislukt" 

Nu weer raak

Maar nu met de superdieren is het weer in de roos. Daarnaast zijn de superdieren ook beschikbaar gesteld in een samenwerking met Nickelodeon!

Superdieren bij Nickelodeon
Voor de laatste acties. Kijk op de site van AH.nl of kijk in onderstaande actievoorwaarden van de site van AH.

Al eerder schreven we over het succes van AHHet gaat hier namelijk om de spulletjes die horen bij de mini actie. De miniwinkeltjes en de de miniproducten zijn nog gewoon verkrijgbaar, maar de jeugdige AH fans moeten het dus zonder kassa’s, winkelwagentjes en boodschappenmandjes doen. Die zijn namelijk schoon op.

Actievoorwaarden Albert Heijn Superdierenkaartjes-actie

  • Vanaf 1 oktober t/m 11 november 2012 wordt zolang de voorraad strekt 1 setje met 4 Superdierenkaartjes uitgereikt bij elke besteding van 10 euro aan boodschappen in alle Albert Heijn winkels in Nederland (waaronder begrepen de AH Boodschappen webwinkel), met uitzondering van AH to go.
  • In deze periode ontvangt u zolang de voorraad strekt bij elke bezorging van AH Boodschappen webwinkel setje(s) met 4 Superdierenkaartjes afhankelijk van de hoogte van het bedrag van uw bestelling.
    Bij besteding vanaf 70 euro tot 119 euro ontvangt u 12 setjes met 4 Superdierenkaartjes
    Bij besteding vanaf 120 euro tot 159 euro ontvangt u 16 setjes met 4 Superdierenkaartjes
    Bij besteding vanaf 160 euro tot 199 euro ontvangt u 20 setjes met 4 Superdierenkaartjes
    Bij besteding vanaf 200 euro ontvangt u 24 setjes met 4 Superdierenkaartjes
  • In totaal zijn er 204 verschillende Superdierenkaartjes.
  • Het is niet mogelijk om Superdierenkaartjes na ontvangst nog in te wisselen voor geld dan wel voor een ander setje Superdierenkaartjes.
  • Tabak, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoon- en strippenkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage zijn uitgezonderd van deze actie. Over aankopen van deze producten worden geen Superdierenkaartjes uitgereikt.
  • Het dierenverzamel- en doeboek waarin de Superdierenkaartjes verzameld kunnen worden, is te koop bij Albert Heijn en de AH Boodschappen webwinkel vanaf 1 oktober t/m 11 november 2012 zolang de voorraad strekt.
  • Voor beschikbaarheid van het dierenverzamel- en doeboek, de setjes met 4 Superdierenkaartjes en de overige Superdieren artikelen geldt OP=OP.
  • Deze actie geldt alleen voor de genoemde winkels van Albert Heijn in Nederland.
  • Albert Heijn B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
  • Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot Albert Heijn, het Wereld Natuur Fonds, Superdierenkaartjes en ook uitdrukkelijk de portret- en auteursrechten zoals gebruikt voor deze actie, zoals in ieder geval in albums en/of op plaatjes, zijn voorbehouden aan de rechthebbende. Niets uit deze uitgaven mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van deze rechthebbenden worden verveelvoudigd, opgeslagen en/of openbaargemaakt op welke wijze dan ook.
  • AH is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar verstrekte Superdierenkaartjes of Superdieren artikelen, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de Superdierenkaartje of Superdieren artikelen.
  • Op de Actie is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Haarlem.
  • Albert Heijn is een geregistreerde en gedeponeerde merknaam.
  • Kijk op ah.nl voor de actievoorwaarden en meer informatie.
  • Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie, kunt u terecht opwww.ah.nl/klantenservice (Nederland) of bij de servicebalie van uw winkel.