woensdag 5 december 2012

jamin chocotweets

Leuke choco twitter actie!

We schreven al over hoe Ajax met haar shop uitpakt, maar bij Jamin kunnen ze er ook wat van! Via de site van Jamin kunnen deelnemers een Sinterklaasgedicht posten van 140 tekens. Zij maken kans op het winnen van hun gedicht in chocoladeletters. De winnaar wordt door het publiek bepaald. Daarnaast hebben ze hun hele shop ook aangekleed in Sinterklaasstijl.





Bij Jamin vind je de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij Jamin slaag je altijd. Of je nu naar een van onze vele winkels gaat of naar onze webshop, Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd iets lekkers vindt en is niet voor niets dé snoepwinkel van Nederland.


Echt een hippe gadget van dit moment. De chocolade game computer, gemaakt van 90 gram chocolade.

101 relatiegeschenken levert natuurlijk ook leuke sinterklaar chocolade neem nu deze



Chocolade sinterklaas ca. 6 g in aluminiumfolie allover bedrukt. levertijd ca. 3 weken, houdbaarheid 6 maanden, inclusief 1 kleur all-over bedrukt








in de Jamin winkels of op de webshop op www.jamin.nl vind je het lekkerste snoep zoals bijvoorbeeld zuurstokken, zuurtjes, lollies, schepsnoep, puntzakken drop en snoep, traktatiezakjes, kinder snoepjes. Maar ook lekkers voor bij de koffie of een high tea zoals petit fours, chocolade bonbons en truffels, mini stroopwafels en een heerlijk assortiment en noten en crackers. Maar ook chocolade liefhebbers kunnen volop genieten van de beste kwaliteit chocolade in de vorm van chocolade repen, tabletten, truffels en smeltchocolade. Ook ons assortiment met chocolade bakjes is erg populair met leuke en lekkere chocolade vormen als kattetongen, karamel krakelingen, chocolade flikken, handgemaakte bonbons en vergeet de beroemde Jamin pindarotsen niet. maar JAmin doet nu ook iets leuks voor de Sinterklaas. ze hebben allerlei leuke gimmicks en relatiegeschenken snoepgoed. neem bijvoorbeeld dit chocotelefoontje.