woensdag 10 oktober 2012

PF Concepts, The global gift company


T H E   G L O B A L   G I F T   C O M P A N Y

101 relatiegeschenken heeft al jaren een goede band met PF Concepts. Pf fungeert als sparringspartner voor het creëren ontwikkelen en sourcen van ideeën en het produceren van nieuwe producten. De firma PF Concept is een divisie van de Polyconcept Groep. Ze zijn een mondiale leider op het gebied van het creëren, sourcen en de distributie van promotionele producten.

Relatiegeschenken in 5 continenten

De PF Concept Groep voert meer dan 8.000 verschillende promotionele artikelen die worden verkocht via gespecialiseerde distributeurs zoals 101 relatiegeschenken en jurjen.nl.

De producten worden verkocht in alle vijf continenten. Het succes van PF Concepts zit in haar succesvolle marketing aanpak, haar R & D divisie, in-house sourcing en kwaliteitscontrole in het Verre Oosten. Daarnaast is het geavanceerde logistieke systeem in Europa doorslaggevend voor haar succes in o.a. Nederland. Een aantal producten zijn onder licentie gebracht of worden uitgevoerd als een serie onder een merknaam. De corporate merken zijn: Marksman, Areka, ETC / Groenland, US Basic , McForsum en Best-in-Town) De licentieproducten zijn o.a. Slazenger, Pierre Balmain, Paul Bocuse, Laguiole, F. Bosch Medizintechnik, Case Logic en Dunlop. Wellicht kent u deze merken van bijvoorbeeld uw promotionele kleding.

De Polyconcept Groep telt meer dan 2800 medewerkers wereldwijd. Bedrijf omzet in 2006 bedroeg meer dan 640 miljoen euro.In onderstaande video is te zien hoe indrukwekkend het bedrijf is en de producten zijn: