woensdag 6 juni 2012

pets place ek blaffers

pets place ek blaffers

Pets place komt ook met mooie relatiegeschenken voor dieren. 

Is tijdens het EK2012 het huisdier ook een leuke doelgroep voor Oranjesupport? Als het aan Pedigree ligt wordt ons huisdier het geheime wapen van Oranje! Alle Honden van Nederland krijgen bij Pedigree of Frolic een gratis Oranje Bandana. Een Hondenriem, keycord of lanyard werd al eens eerder gebruikt als passend relatiegeschenk.Naast het honden relatiegeschenk van Pedigree komt Pets place ook met mooie relatiegeschenken voor dieren.



EK2012 relatiegeschenken

Heel Nederland kleurt weer oranje als onze voetbalhelden strijden om de titel in het EK Voetbal. Je huisdier is natuurlijk ook Oranjefan. Daarom verkoopt Pets Place veel Oranjemoois.

Je zou bíjna vergeten om je hond uit te laten, zoveel sportmoois is er deze zomer op televisie te zien. Het EK is voor veel sportliefhebbers het kersje op de sporttaart: heel wat baasjes zullen aan de buis gekluisterd zijn. En als het aan Pets Place ligt, sluit je viervoeter zo aan bij het Oranje legioen. Want speciaal voor Woef hebben we fijn veel Oranjemoois. Van geweldige supportershirts met makkelijke pasvorm, tot oranje leeuwen van Chomper en kippen in kampioensstijl. Speciaal voor katten hebben we oranje muizen met een voetbalstaart. Deze sportzomer in de Pets Place winkels. Online verkopen ze ook veel mooie Oranje producten en voetballen.



Fotowedstijd: De grootste Oranjefan op pootjes
Zeker weten dat jouw huisdier helemaal EK-proof is op 9 juni? Doe dan mee met onze fotowedstrijd. Plaats voor 6 juni een foto van jouw huisdier in EK stijl op de Facebookpagina. De leukste vijf foto’s winnen een EK prijzenpakket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten