maandag 23 juli 2012

douwe egberts actieDouwe Egberts gaat samenwerking aan met Oranjefonds.

101 relatiegeschenken verzorgt vaak de merchandising van evenementen. In dit kader kwamen we ook een leuke actie tegen van DE in samenwerking met het Oranjefonds.

Hebben jullie de koppen bij elkaar gestoken en een goed idee bedacht? Dan hebben ze goed nieuws! Het Oranje Fonds stelt tot maximaal € 500,= per Burendagactiviteit beschikbaar. Zo helpen ze om overal in Nederland buurten socialer te maken en mensen met elkaar in contact te brengen. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen wanneer je Burendag op 21, 22 of 23 september viert. Wees er snel bij want het Oranje Fonds heeft een beperkt budget beschikbaar. Op=op!

Aanvragen

Voor buurtorganisaties en particulieren vindt u onderstaand aparte aanvraagformulieren. Let op dat u via het juiste formulier een bijdrage aanvraagt van maximaal € 500,= voor een Burendagactiviteit! Het aanvraagformulier moetuiterlijk 1 september om 12.00 uur bij het Oranje Fonds binnen zijn.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Ontmoeting

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.
Download de flyer

Burendag flyer met handige checklist

Douwe Egberts

Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt een aanvraag tot € 500,= in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 21, 22 of 23 september viert.
De koppen bij elkaar gestoken en samen een goed idee bedacht voor Burendag? Dat is mooi. Alleen, hoe nu verder? Douwe Egberts en het Oranje Fonds hebben al zes jaar Burendag ervaring en helpen je graag met een handige toolkit. Klik aan wat je denkt nodig te hebben en print uit. Op die manier wordt het een gegarandeerde top Burendag!
  • Download de uitnodiging

Burendag posters om iedereen te laten weten dat je Burendag viert


Geen opmerkingen:

Een reactie posten