dinsdag 10 juli 2012

tattoo fles cola

Tattoo cola flesje, uniek geschenk


Begin dit jaar benoemde Coca-Cola light Jean Paul Gaultier tot Creative Director van het merk. In deze rol heeft de wereldberoemde modeontwerper zijn unieke stijl losgelaten op de iconische flesjes van Coca-Cola light. In april zagen we zijn signatuur al terug in de ‘Night & Day’ ontwerpen, in de vorm van de beroemde blauwwitte strepen in het ‘Day’ ontwerp en het korset met kegelvormige BH-ontwerp in de ‘Night’ variant. 
(voor eigen product ideeen kijk eens op  http://www.101relatiegeschenken.nl/originele-geschenken-page/ )



Zondag wordt de Tattoo fles aan deze collectie toegevoegd. Deze derde en tevens laatste fles uit de collectie is van top tot teen gehuld in een design dat doet denken aan de bekende catwalk collecties van de modeontwerper en daarmee de must-have voor elke fashion addict.



De Tattoo fles zal slechts in gelimiteerde aantallen verkrijgbaar zijn in de verschillende filialen van de Bijenkorf. Hiermee is de Tattoo fles een collector’s item voor iedereen die van fashion houdt.

Coca-Cola Light Limited Edition by Jean Paul Gaultier is een collectie flesjes die wat ons betreft echt te mooi zijn om leeg te drinken! Eén voor één werden de unieke Coca-Cola light flesjes aan de wereld getoond en met de derde Tattoo fles is de Coca-Cola Light Limited Edition by Jean Paul Gaultier collectie dan eindelijk compleet.

101 relatiegeschenken heeft ook leuke product ideeen en mogelijkheden. Denk bijv aan een origineel design van uw bierpromotie.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten